lauantai 8. toukokuuta 2010

Suomalaisen naisen oikeudet--------------------------------------
Eilen aamupäivällä pääsin mielen kiintoiseen keskusteluun naispuolisen ihmisen kanssa.Siinäpä istuskelimme terveyskeskuksen odotus aulassa aluksi mukavia puhellen,kun tuli puhe näistä naisten papa kokeista.Ystäväni oli onnellinen siitä,että hetken heillä oli naislääkäri tuuramassa omaa mieslääkäriä.Kuinkas mukavaa kun puhe kääntyi maahanmuuttaja naisiin,ja heidän terveyden huoltoon.Vuosia taaksepäin vielä suomalainen nainen sai valita meneekö mies vai naislääkärille papan ottoon yleisellä puolella,kunnes siihen tuli muutos ja ei enää saanut.Se oli suorastaan pakon omaista ja halveksittavaa,että näin meiltä suomalaisilta naisilta vietiin tuokin mahdollisuus.

Mutta maahanmuuttaja naiset saavat avosylin mennä vain ja ainoastaan naislääkärille.Eikös maassa olla maan tavalla ja heidän pitäisi käydä aivan samalla lailla mieslääkärillä.Mutta ei kun heidän kulttuurinsa sen kieltää.Tämähän on rasismia isolla R:llä.On hienoa että maahanmuuttaja naiset saavat ne oikeudet mitä meille suomalaisille naisille kuuluu,mutta me emme saa valita.Jos tämä maa aikoo pöyriä suomalaisten naisten hyvinvointi yhteiskuntana,niin olisikohan aika tehdä asialle jotakin muuta,kuin paapoa näitä maahanmuuttaja synnytys koneita,jotka eivät edes arvosta suomalaista naista missään muotoa.En ole koskaan ajatellut itse,että olisin miehen ehdoilla elävä synnytyskone,joka 10 vuoden aikana suoltaa 10 lasta maailmaan.Ei hei,ei koskaan.Olen kahden lapsen äiti ja nämä nuoret miehen alut kyllä minulle riittävät.

Suomessa naiset,niin nuoret kuin vanhemmatkin voisivat alkaa miettimään,mitä oikeuksia heiltä on viety pois ja siirretty suorastaan maahanmuuttaja naisille.Piakkoin huomaamme että kaikki oikeudet ovat menneet ja suomalainen nainen ei ole mitään.Me vahvat naiset,jotka olemme seisoneet miestemme takana jo ammoisista ajoista lähtien ja meidän isöäidit,jotka seisoivat miestensä takana,kun Suomi oli sodassa.En ymmärrä miksi nyt naiset ovat vetäytyneet pois ja muuttuneet harmaiksi hiiriksi aivan kuten heitä ei olisi edes olemassa.Herätkää naiset olette kuitenkin se joka pöyrittää perhettä,on sairaanhoitaja kun lapsi sairastaa,olet myös kokki ja sisäkkö,ja siihen vielä käyt töissä.Ei maahanmuuttaja nainen tee sinusta korvattavaa,koska olet oikeasti ainut laatuinen tälle maalle.Jos naiset menisi lakkoon Suomi pysähtyisi ja olisi pulassa sen pienen hetken.En nyt aliarvioi miestä missään muotoa,mutta suomalainen nainen on vankkumaton ja periksi antamaton.Olemmehan me niitä,joka synnyttyvät suomeen lisää suomalaisia lapsia,jotka jatkavat meidän perinteitä.


-------------------------------------

8 kommenttia:

 1. Joo ;) vaikka ymmärränkin että mieslääkäritkin haluavat päästä edes kerran päivässä värkille niin ymmärrän myös tuon toisen mainitsemasi puolen.
  Joten tuosta asiasta voisi nettiadresseissa avata uuden nettiadressin yhdenvertaisuutta vaatimaan suomalaisille naisille papakokeiden suhteen vs. rummunpaukuttajien naiset.

  Seppo Lehto
  Islam- ja maahanmuuttokriitikko

  http://suvaitsevaisuus-on-vitsi.blogspot.com/

  PS:) Linkitin blogisi tähän ;)

  VastaaPoista
 2. Oheiseen blogiin saa tulla tälläiselle harrastelija vittutieteen kandinaatille palautetta

  http://naislaakarit-suomalaisille-naisille.blogspot.com/

  Kiitos Sonja Miettiselle oivasta oivalluksesta jälleen uudella saralla tässä islam- ja maahanmuuttouskovaisten maassa.

  Seppo Lehto
  Islam- ja maahanmuuttokriitikko

  VastaaPoista
 3. Seppo on aivan sama tavitseeko läkärin päästä katselemaan värkkiä vai ei"viittaan mieslääkäriin"Niin se ei ole oikein,että pitää sitten meiltä tuo oikeus viedä,ja siirtää se muille.Yöllä mietin asiaa ja miksi ei sitten suomalaisillakin naisilla voisi olla naislääkäri samoin kuin maahanmuuttuja naisilla?Ajan siis tällä takaa sitä että miehillä toimisi omana lääkärinä mies ja naisilla nainen.On suorastaan idioottimaista että naisen on pakko mennä mieslääkärille papa kokeeseen ilman että haluaa mennä.Siis oikeus on suomalaiselta naiselta viety ja minä peräänkuulutan,miksi naiset ovat tehneet taantuman ja muuttuneet hissukoiksi,eivätkä taistele oikeuksien puolesta.

  VastaaPoista
 4. Sonja Miettinen Kuopio

  Sananvalintani keskellä viime yötä eivät nyt olleet viimeisen päälle hiottuja, kyseessä oli puhekielinen ilmaisu siitä mistä on tarve.

  "Katselu" = Tarkastus jne lukuisia ovat ne termit. Lääkärit käyttävät siihen meille maallikoille käsittämätöntä latinaa.

  Kyse on tarpeesta ja tarpeen huomioimisesta sekä niiden eväämisesta tai niiden huomiomisesta vain tietynlaisille kummajaisille tai ihmisille, jotka ratsastavat rasismilla ja kulkevat roskasäkki päällään.

  Seppo Lehto

  PS: Hyvää äitienpäivää ;) sinne Kuopioonkin ;)

  VastaaPoista
 5. Omalta osalta todellakin haluan valita sen, kenen pakeille menen kun seuraavan kerran papakoetta menen ottamaan. Tähän asti se on ollu aina nainen, ja soisin sen olevanki. Jotkut tietenki haluaa juuri sen miehen, on niitäkin, mutta tulipa tässä juttu mieleen että mitenhän tämä oikein nyt on...

  Muutamia vuosia sitten hajotin nilkkani, piti päästä jälkiröntgeniin oman TK:sen kautta. Omalääkäri oli vaihtunut suomea taitamattomaan mieslääkäriin. Kerroin asian ja ojensin toisen kaupungin antaman epikriisin käteen. Käski mun nostaa kädet suoriksi eteenpäin ja pyöritellä ranteita. Tiedustelin jotta mitä mun ranteet mun hajonneeseen nilkkaan vaikuttaa? En saanu vastausta... Enkä saanu lähetettä jälkitarkastusröntgeniin. Vaadin lääkärin vaihtoa, ei onnistunu. Omalääkäri on omalääkäri ja sillä piste.

  Entä jos omalla TK:lla on vastassa samanmoinen kun menen papakokeeseen? Sanon suoraan jotta ei käy. Jos ei kykene edes nilkkavammaa ja sen jälkitarkastusta hoitamaan, niin miten se pystyy papakoettakaa tekemään?

  Edelleen haluan sen suomalaisen naisen, joka ymmärtää tasan miksi sinne menen ja mitä pitää tehdä.

  -Ani-

  VastaaPoista
 6. Tämäpä onkin se suuri pulma meillä,kun maahanmuuttaja naiset tarvitsevat sen naislääkärin.Monen ns.uskonto kieltää mieslääkärille menon mikä minusta on silkkaa puppua.Jos tullaan toiseen maahan niin kyllä pittää mennä maassa maan tavalla eikä muuten.Tämä ilmiö alkoi noin 10 vuotta sitten jolloin suomalaisille naisille alettiin osoittaa,että et saa valita enää lääkäriä kenelle menet papa kokeeseen vaan jos se oli mies menit sille.Ja juuri näihin aikoihin alkoi tulla todella paljon suomeen maahanmuuttajia.Siitäpä sitten kun laskee 1+1=1 ja suomalainen naien syrjäytettiin samalla.
  Tällä hetkellä esimerkiksi minulla on ainoastaan mennä naislääkärille,jos haluan maksaa yksityisen maksun,johon en kyllä suostu missään muotoa.Aivan samalla lailla pitäisi maahanmuuttajat velvoittaa menemään yksityiselle jos haluavat erityis kohtelu.olisi suotavaa jos naiset ottaisivat tähän asiaan oikeasti kantaa,koska tiedän että on vaikea mennä mieslääkärille papaan.

  VastaaPoista
 7. Voin aivan loistavasti mennä yksityiselle sektorille hoidattaan naistenvaivat sun muut, jos sen saa tehä samalla hintaa mitä saan tehä julkisellakin puolella. Ei mun rahavarat riitä maksamaan yksityistä vastaanottoa, ei vaikka päälläni pyörisin.

  Ymmärrän kyllä tuon uskonnon merkityksen ja rajotteet, mutta ei ne saa mennä kaiken edelle. Meillä oman maan naisilla pitää siis olla aivan samanlainen oikeus mennä papakokeeseen sille lääkärille kelle haluamme. Ketään ei saa pakottaa, johan se lakiki käsittääkseni jotain pakottamisestaki sanoo...

  VastaaPoista
 8. Ei me aina voida vedota kulttuuriin tai muuhun vastaavaan.Ei tästä tule yhtään mittään jos joka asiaa hallitsee kulttuuri tai uskonto tai muu vastaava.
  Suomalaisella naisella on mielestäni sama vapaus valita kuin maahanmuuttajalla.Muuten perään kuulutan,että myös maahanmuuttaja naiset alkaisivat käymään yksityisellä ihan vain tasapuolisuuden nimissä.
  Ei minullakaan ole vara mennä yksityiselle,ihan kiltisti kipittelen yleiselle tiedostaen,että mieslääkäri siellä odottaa.

  VastaaPoista